Τρόποι Πληρωμών

Το ποσό που οφείλεται για την πληρωμή από εσάς είναι το συνολικό ποσό που αναγράφεται στην περίληψη της παραγγελίας σας που ελέγξατε πριν πατήσετε το κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» για να επικυρώσετε την παραγγελία σας. Η τιμή αυτή επαναλαμβάνεται και πάλι, μόλις η πληρωμή έχει γίνει, στο περιληπτικό email που αποστέλλεται σε σας από την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Δεχόμαστε τις ακόλουθες μορφές πληρωμής: πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro και PayPal.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του ταμείου, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Όλα τα πεδία που αναφέρονται ως υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρωθούν. Παρακαλούμε σημειώστε ότι θα συλλέξουμε και θα αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο ασφαλή μηχανισμό πληρωμών και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας μόνο σύμφωνα με την «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ» μας.

 Όλες οι πληρωμές με κάρτα υπόκεινται σε έγκριση από τον εκδότη της κάρτας σας και η κάρτα σας δεν θα χρεωθεί μέχρι να οριστικοποιηθεί η προετοιμασία της παραγγελίας σας.

Στο πλαίσιο της πρόληψης της απάτης, η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ έχει προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τις πληρωμές Visa και MasterCard, η οποία σας προστατεύει από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Η 3-D Secure τεχνολογία αποτελείται από τα προγράμματα Verified by Visa και MasterCard SecureCode. Αυτό το σύστημα πληρωμών με πιστοποίηση θα ισχυροποιήσει την ασφάλεια της online αγοράς σας.

Αφού εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί, ζητώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας σας. Το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας θα επικυρώσει τη συναλλαγή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς και θα επιβεβαιώσει ότι είστε το άτομο που κάνει την αγορά.

Αν δεν έχετε ακόμη εγγραφεί στα Verified by Visa ή MasterCard SecureCode, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, ή να την ενεργοποιήσετε εκ των προτέρων μέσω της ιστοσελίδας Visa ή MasterCard. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να λάβετε το μήνυμα κειμένου της 3D Secure επιβεβαίωσης.

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ασφαλείας για όλες τις online συναλλαγές σας. Όλο και περισσότερα online καταστήματα κάνουν αυτόν τον πρόσθετο κωδικό ασφαλείας υποχρεωτικό.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, η συναλλαγή σας θα ακυρωθεί μετά από 3 αποτυχίες επιβεβαίωσης. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας