Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις πώλησης είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες παρέχουμε οποιοδήποτε από τα προϊόντα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας, www.petit-bateau.gr, προς εσάς. Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις προσεκτικά πριν από την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από το site μας. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι με την παραγγελία οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, συμφωνείτε ότι θα δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις πώλησης ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση στην ιστοσελίδα μας. Οι ισχύοντες όροι και προϋποθέσεις πώλησής μας είναι εκείνοι που δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

1.1 Διαθέτουμε και λειτουργούμε την ιστοσελίδα λιανικής www.petit-bateau.gr( "Ιστοσελίδα"). Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις ως “Petit Bateau", "εμείς", "εμάς" ή "μας" είναι μια αναφορά στην BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Ελλάδα με αριθμό ΓΕΜΗ 6065801000 και με έδρα στο Γαλάτσι, οδός Σαπφούς 15, ΤΚ 11146, Αθήνα. Το ΑΦΜ μας είναι 999798894.

1.2 μέσω αυτής της ιστοσελίδας η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θέτει στη διάθεσή σας διάφορα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, προϊόντα βρεφικής φροντίδας και αξεσουάρ φτιαγμένα από ή για λογαριασμό της Petit Bateau και των εμπορικών εταίρων της (τα «Προϊόντα») στους με απευθείας σύνδεση χρήστες του Διαδικτύου ("Πελάτης", "εσείς" ή " σας"). Για τους σκοπούς των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, ο Πελάτης και η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θα αναφέρονται συλλογικά ως «τα μέρη».

2. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

2.1 Τα προϊόντα πωλούνται σε ιδιώτες για προσωπική και όχι επαγγελματική χρήση του Πελάτη. Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία που κατά τη γνώμη της είναι υπερβολική ή δεν προορίζεται για προσωπική χρήση.

2.2 Η Ιστοσελίδα προορίζεται μόνο για χρήση από άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Δεν δεχόμαστε εντολές από άτομα έξω από την Επικράτεια.

3. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

3.1 Μόνο τα προϊόντα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα προσφέρονται προς πώληση (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων).

3.2 Οι φωτογραφίες των προϊόντων στην ιστοσελίδα είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς και ο Πελάτης δεν θα πρέπει να βασισθεί σ’ αυτές με οποιοδήποτε τρόπο. Ο Πελάτης υποχρεούται να διαβάσει την περιγραφή του κάθε προϊόντος για να γνωρίζει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν.

4. ΤΙΜΕΣ

4.1 Όλες οι τιμές εμφανίζονται σε ευρώ και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

4.2 Η τιμή των προϊόντων και τα έξοδα αποστολής μας θα είναι όπως θα αναφέρονται στην ιστοσελίδα κατά τη στιγμή της παραγγελίας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος.

4.3 Η χρέωση παράδοσης κατ’ αποκοπή θα προστεθεί στο στάδιο περίληψης της παραγγελίας, πριν ο Πελάτης κάνει κλικ στο κουμπί υποβολής παραγγελίας.

5. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

5.1 Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας το προϊόν και κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΓΟΡΩΝ».

5.2 Μπορείτε να κάνετε τα εξής, ανά πάσα στιγμή:

α) να ελέγξετε τον αριθμό των προϊόντων στο καλάθι και να πάρετε λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε προϊόν, κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ»

β) να συνεχίσετε να προσθέτετε προϊόντα, κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ»

γ) να ολοκληρώσετε την παραγγελία κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ».

5.3 Όλοι οι νέοι πελάτες απαιτείται να συμπληρώσουν τα απαραίτητα πεδία για να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Πελάτη. Θα πρέπει να συμπληρώσετε την απαιτούμενη φόρμα που θα περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες για την ταυτοποίησή σας, μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης της επιλογής (προσωπικός και εμπιστευτικός σας), τα οποία θα χρησιμεύσουν για την επιβεβαίωση της ταυτότητας σας στην Ιστοσελίδα στο μέλλον.

5.4 Όλοι οι Πελάτες με λογαριασμό θα κληθούν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους αφού κάνουν κλικ στο κουμπί «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ», επιβεβαιώνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής τους. Οποιαδήποτε παραγγελία κάνετε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας θα πρέπει να θεωρείται ότι έχει γίνει από εσάς και θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τέτοια παραγγελία δίνετε. Ως εκ τούτου, προτείνουμε να διατηρείτε οποιαδήποτε τέτοια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως και τον κωδικό πρόσβασής σας προσωπικά και εμπιστευτικά ανά πάσα στιγμή.

5.5 Αποδέχεστε και συμφωνείτε να παρέχετε τις πληροφορίες που ζητούνται σε μας για τους ακόλουθους σκοπούς:

α) ως απόδειξη της ταυτότητάς σας

β) για την επεξεργασία και παράδοση της παραγγελίας σας

γ) για την Τιμολόγησή σας για την παραγγελία

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε θα παραμένουν εμπιστευτικές και θα διατηρούνται και θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ» μας.

5.6 Είστε υποχρεωμένοι να διπλο-ελέγξετε ότι η παραγγελία σας είναι ορθή και ότι όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες έχουν εισαχθεί, όπως προβλέπεται, μεταξύ των οποίων:

α) η διεύθυνση του τιμολογίου

β) η διεύθυνση παράδοσης

γ) η περίληψη της παραγγελίας (είδος, ποσότητα και τιμή των Προϊόντων)

δ) το συνολικό κόστος της παραγγελίας

ε) μία επιλογή δώρου (Προϊόντα σε κουτί δώρου)

στ) το κόστος παράδοσης

5.7 Για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο (επιλογή της μεθόδου πληρωμής), θα πρέπει να τσεκάρετε το κουτάκι που επιβεβαιώνει ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις πώλησης.

5.8 Αφού έχετε διπλο-ελέγξει την «ΠΕΡΙΛΗΨΗ» της παραγγελίας σας, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» για να επιβεβαιώσετε την παραγγελία.

5.9 Με την υποβολή μιας περίληψης παραγγελίας επιβεβαιώνετε και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις της πώλησης και τις πληροφορίες που αναφέρονται στην περίληψη της παραγγελίας. Η παραγγελία σας συνιστά μια προσφορά για την αγορά ενός προϊόντος από την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και θα υπόκειται στην αποδοχή από την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

5.10 Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί μια παραγγελία εάν:

α) θεωρεί την παραγγελία ως υπερβολική ή όχι για προσωπική χρήση, όπως περιγράφεται στον όρο 2 ανωτέρω

β) υπάρχει οποιαδήποτε τρέχουσα διαφωνία (διαφωνίες) με τον Πελάτη

γ) υπήρξε περίπτωση ολικής ή μερικής μη πληρωμής από πλευράς του Πελάτη για προηγούμενη παραγγελία του

δ) η τράπεζα αρνήθηκε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας που υποβλήθηκε από τον Πελάτη

ε) κατά τη γνώμη της BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ υφίσταται οποιοσδήποτε άλλος νόμιμος λόγος (συμπεριλαμβανομένου της, χωρίς να περιορίζεται στη μη διαθεσιμότητα του/των προϊόντος/ων, η παραγγελία είναι ανώμαλη ή ασυνήθιστη ή υπάρχει οποιαδήποτε έλλειψη καλής πίστης από την πλευρά του Πελάτη).

6. ΠΛΗΡΩΜΗ

6.1 Το ποσό που οφείλεται για την πληρωμή από εσάς είναι το συνολικό ποσό που αναγράφεται στην περίληψη της παραγγελίας σας που ελέγξατε πριν πατήσετε το κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» για να επικυρώσετε την παραγγελία σας. Η τιμή αυτή επαναλαμβάνεται και πάλι, μόλις η πληρωμή έχει γίνει, στο περιληπτικό email που αποστέλλεται σε σας από την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

6.2 Δεχόμαστε τις ακόλουθες μορφές πληρωμής: πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro και PayPal.

6.3 Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του ταμείου, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Όλα τα πεδία που αναφέρονται ως υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρωθούν. Παρακαλούμε σημειώστε ότι θα συλλέξουμε και θα αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο ασφαλή μηχανισμό πληρωμών και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας μόνο σύμφωνα με την «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ» μας.

6.4 Όλες οι πληρωμές με κάρτα υπόκεινται σε έγκριση από τον εκδότη της κάρτας σας και η κάρτα σας δεν θα χρεωθεί μέχρι να οριστικοποιηθεί η προετοιμασία της παραγγελίας σας.

6.5 Στο πλαίσιο της πρόληψης της απάτης, η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ έχει προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τις πληρωμές Visa και MasterCard, η οποία σας προστατεύει από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Η 3-D Secure τεχνολογία αποτελείται από τα προγράμματα Verified by Visa και MasterCard SecureCode. Αυτό το σύστημα πληρωμών με πιστοποίηση θα ισχυροποιήσει την ασφάλεια της online αγοράς σας.

Αφού εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί, ζητώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας σας. Το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας θα επικυρώσει τη συναλλαγή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς και θα επιβεβαιώσει ότι είστε το άτομο που κάνει την αγορά.

Αν δεν έχετε ακόμη εγγραφεί στα Verified by Visa ή MasterCard SecureCode, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, ή να την ενεργοποιήσετε εκ των προτέρων μέσω της ιστοσελίδας Visa ή MasterCard. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να λάβετε το μήνυμα κειμένου της 3D Secure επιβεβαίωσης.

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ασφαλείας για όλες τις online συναλλαγές σας. Όλο και περισσότερα online καταστήματα κάνουν αυτόν τον πρόσθετο κωδικό ασφαλείας υποχρεωτικό.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, η συναλλαγή σας θα ακυρωθεί μετά από 3 αποτυχίες επιβεβαίωσης. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας.

7. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

7.1 Όταν το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή θα λάβουμε την πληρωμή και θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνοψίζει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και επιβεβαιώνει ότι το προϊόν έχει αποσταλεί (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)

7.2 Η σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( "Σύμβαση") σχηματίζεται όταν θα σας στείλουμε την «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

7.3 Η σύμβαση θα αφορά μόνο προϊόντα των οποίων την αποστολή θα έχουμε επιβεβαιώσει στην Επιβεβαίωση Αποστολής. Δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε οποιαδήποτε άλλα προϊόντα που μπορεί να ήταν μέρος της παραγγελίας σας, μέχρι η αποστολή των εν λόγω προϊόντων να επιβεβαιωθεί με μία ξεχωριστή Επιβεβαίωση Αποστολής.

7.4 Θα ενημερωθείτε για την έλλειψη οποιουδήποτε Προϊόντος σε ένα e-τιμολόγιο που αντιστοιχεί στην παραγγελία. Θα λάβετε αυτό το e-τιμολόγιο μέσω της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας το αργότερο 5 ημέρες μετά την αποστολή των Προϊόντων.

8. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

8.1 Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θα καταβάλλει εύλογες προσπάθειες για να εξασφαλίσει ότι οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσα σε μια περίοδο 48 ωρών, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις καθυστερήσεις που οφείλονται στις καιρικές συνθήκες ή άλλες περιστάσεις που εκφεύγουν από τον έλεγχό μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα επεξεργαστούμε την παραγγελία το συντομότερο δυνατό.

8.2 Οι παραγγελίες που γίνονται στην Ιστοσελίδα της Petit Bateau την Παρασκευή το απόγευμα, Σάββατο ή Κυριακή επεξεργάζονται την επόμενη Δευτέρα. Οι παραγγελίες που γίνονται στην Ιστοσελίδα της Petit Bateau σε αργία που πέφτει σε οποιαδήποτε άλλη μέρα εκτός από Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή θα υποβάλλονται επίσης σε επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

8.3 Η παράδοση δεν μπορεί να εγγυηθεί σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως περιγράφεται υπό τον όρο 18 κατωτέρω.

9. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

9.1 Τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει παραδίδονται στη διεύθυνση παράδοσης που παρασχέθηκε και επιβεβαιώθηκε από εσάς στην περίληψη της παραγγελίας. Οι παραδόσεις θα γίνονται μόνο σε διευθύνσεις στην Επικράτεια. Τα εμπορεύματα που παραδίδονται συνοδεύονται από δελτίο παράδοσης που περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τα τέλη διεκπεραίωσης / παράδοσης. Έχετε επίσης την δυνατότητα της παράδοσης των Προϊόντων σε μια άλλη διεύθυνση εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού σας υπό τον όρο ότι η διεύθυνση αυτή είναι εντός της Επικράτειας.

9.2 Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσει ότι η παραγγελία σας παραδίδεται μέσα σε τουλάχιστον 2 ημέρες έως 5 ημέρες μετά από την ημέρα που έγινε η πληρωμή για την εν λόγω παραγγελία.

9.3 Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ δεν θα φέρει ευθύνη απέναντί ​​σας για την με οποιονδήποτε τρόπο καθυστέρηση που προκαλείται από πρόσωπα για τα οποία δεν είμαστε άμεσα υπεύθυνοι για παράδειγμα ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε ταχυδρομικής καθυστέρησης ή απεργίας.

10. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

10.1 Έχετε το δικαίωμα να παραγγείλετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας από την Ιστοσελίδα μας και να τα παραλάβετε από τα καταστήματά μας.

10.2 Έχετε το δικαίωμα να παραγγείλετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή.

10.3 Τα προϊόντα θα είναι δική σας ευθύνη από τη στιγμή της παράδοσης.

10.4 Η κυριότητα των Προϊόντων θα περάσει σε σας μόνο όταν λάβουμε την πλήρη καταβολή όλων των ποσών που οφείλονται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των τελών παράδοσης.

10.5 Όταν λάβετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να ελέγξετε ότι τα Προϊόντα που λάβατε είναι σύμφωνα με την παραγγελία σας. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θα πρέπει να ενημερωθεί για οποιαδήποτε τυχόν προβλήματα σχετικά με την παράδοση (δηλαδή προϊόντα που λείπουν, κατεστραμμένα προϊόντα και κατεστραμμένη συσκευασία κλπ) εντός 15 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

10.6 Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών με τους ακόλουθους τρόπους:

α) Συντάσσοντας μια επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, εμπορικό κέντρο GoldenHall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, ΤΚ 15123, Μαρούσι, Αθήνα

β) Στέλνοντας email- κάντε κλικ στο κουμπί «Επικοινωνήστε Μαζί Μας» στην Ιστοσελίδα ή στέλνοντας απευθείας email στην διεύθυνση info@petit-bateau.gr

γ) Τηλεφωνώντας στο 210-6813050, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ..

10.7 Με την επιφύλαξη οποιωνδήποτε άλλων νομίμων δικαιωμάτων που μπορεί να έχετε, η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ δεν θα έχει καμία ευθύνη ή υποχρέωση προς εσάς σε σχέση με οποιαδήποτε καταγγελία ή παράπονο γίνεται μετά από 15 ημέρες από την παράδοση των Προϊόντων.

10.8 Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητήσει να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν που ισχυρίζεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στην παραγγελία σας ή που έχει υποστεί ζημιά.

11. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

11.1 Έχετε το νόμιμο δικαίωμα σύμφωνα με τους Κανονισμούς Προστασίας του Καταναλωτή (Πώληση εξ Αποστάσεως) του 2000, να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς λόγο. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να δώσετε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ γραπτή ειδοποίηση ότι θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία το αργότερο εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που λάβατε το Προϊόν (τα).

11.2 Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θα επιστρέψει σε σας το συνολικό κόστος των προϊόντων εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα λάβει την ειδοποίηση ακύρωσής σας, μείον κάθε κόστος επιστροφής των προϊόντων, η οποία παραμένει η ευθύνη του Πελάτη.

11.3 Έχετε την υποχρέωση να προσέξετε για την εύλογη φροντίδα των Προϊόντων. Θα πρέπει να επιστρέψετε το Προϊόν (-τα) (με τη χρήση αρμόζουσας και κατάλληλης συσκευασίας για την προστασία των Προϊόντων κατά την παράδοση) με δικά σας έξοδα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, εμπορικό κέντρο GoldenHall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, ΤΚ 15123, Μαρούσι, Αθήνα.

12. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

12.1 Εγγυούμαστε ότι κάθε Προϊόν που αγοράσθηκε από εμάς μέσω της Ιστοσελίδας, κατά την παράδοση, θα συμμορφώνεται από κάθε ουσιώδη άποψη με την περιγραφή του, θα είναι ικανοποιητικής ποιότητας και θα είναι εύλογα κατάλληλο για όλους τους σκοπούς για τους οποίους το Προϊόν συνήθως παρέχεται. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε και δεν θα παρέχουμε καμία εγγύηση και δια του παρόντος αποκλείουμε κάθε ευθύνη σε σχέση με τη χρήση του Προϊόντος σε σχέση με οποιαδήποτε ασυνήθιστη ή μη συνιστώμενη χρήση του Προϊόντος.

12.2 Έχετε ορισμένα δικαιώματα ως καταναλωτής, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων δικαιωμάτων που σχετίζονται με ελαττωματικά ή κακώς περιγραφέντα αγαθά. Τίποτα σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις πώλησης δε θα επηρεάσει αυτά τα νόμιμα δικαιώματα. Εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα προτύπων εμπορίας της τοπικής σας αρχής ή το γραφείο παροχής συμβουλών πολιτών.

13. ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

13.1 ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΣΤΗΜΑΤΟΣ

Μπορείτε, εντός είκοσι ημερών από την παραλαβή των Προϊόντων, να πάτε σε μια μπουτίκ της Petit Bateau για να ανταλλάξετε ένα Προϊόν. Μόνο τα Προϊόντα που είναι αφόρετα, άπλυτα και στην αρχική τους συσκευασία μπορούν να θεωρηθούν κατάλληλα για ανταλλαγή. Μια ανταλλαγή θα απαιτεί την προσκόμιση του κατάλληλου δελτίου παράδοσης ή του τιμολογίου.

13.2 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, εάν αλλάξατε γνώμη, το μέγεθος δεν σας κάνει, η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ προσπαθεί να μην αποστέλλει προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στα ποιοτικά κριτήρια της εταιρείας μας.

Προκειμένου να αποφύγετε το κόστος επιστροφής, παρακαλούμε σκεφτείτε επίσης άλλες εναλλακτικές πριν επιστρέψετε τα προϊόντα όπως το να τα χρησιμοποιήσετε ως δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Έχετε είκοσι (20) ημέρες για να επιστρέψετε, με δικό σας κόστος, οποιοδήποτε Προϊόν (τα) που έχετε παραγγείλει αν δεν είστε ικανοποιημένος με το Προϊόν / τα. Η προθεσμία των 20 ημερών αρχίζει από την ημέρα παράδοσης των Προϊόντων στη διεύθυνση παράδοσης. Το Προϊόν / τα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία και πρέπει να είναι αφόρετα και άπλυτα στην ακόλουθη διεύθυνση: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, εμπορικό κέντρο GoldenHall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, ΤΚ 15123, Μαρούσι, Αθήνα και να συνοδεύονται από ένα δελτίο επιστροφής (διαθέσιμο για λόγους ενημέρωσης και για εκτύπωση από την Ιστοσελίδα κάτω από το «Οι Παραγγελίες μου») ή τον αριθμό του δελτίου επιστροφής (αποδίδεται από την ιστοσελίδα μας, κάτω από το «Οι Παραγγελίες μου»).

Αφού ελέγξουμε το αίτημα επιστροφής θα σας στείλουμε ένα E-mail επιβεβαίωσης.

Σε περίπτωση που οι ανωτέρω προϋποθέσεις πληρούνται, η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ συμφωνεί να αποζημιώσει τον πελάτη με την πρώτη ευκαιρία.

Αποδέχεσθε και συμφωνείτε ότι ορισμένα προϊόντα δεν μπορούν να ανταλλαγούν ή να επιστραφούν.

Τα προϊόντα προσφορών -60% και -70% δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζουν.

Εάν αγοράσετε ένα σετ από προϊόντα, σαν ένα πακέτο (πακέτο εσωρούχων, σετ δώρου για νεογέννητα ...), η ανταλλαγή ή επιστροφή θα είναι δυνατή μόνο για το πλήρες σύνολο των Προϊόντων. Το πακέτο δεν μπορεί να διαιρεθεί. Η ανταλλαγή ή επιστροφή ενός ή περισσοτέρων προϊόντων του σετ δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Σε περίπτωση αγοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή paypal πιστώνουμε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή το λογαριασμό σας paypal με την αξία των προϊόντων και των δαπανών παράδοσης αμέσως μόλις παραληφθούν και εγκριθούν.

Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω κατάθεσης στο τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω email για τον αριθμό του λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς για το προϊόν που μας έχετε επιστρέψει.

Στο ποσό που θα σας επιστρέψουμε δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα πιθανά έξοδα επιστροφής, παρά μόνο εάν η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα της BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Εάν έχετε παραλάβει ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα κανονίσουμε την επιστροφή από εσάς, καθώς και την πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Μετά την αποδοχή του προϊόντος θα σας επιστραφούν τα χρήματα με τους τρόπους που αναφέρονται παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και θα κανονίσουμε την επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος.

Ενίοτε μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην πίστωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας που μπορεί να οφείλεται στην τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει την πίστωσή σας εντός 20 ημερών.

14. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

14.1 Τα προσωπικά σας στοιχεία που μας παρέχετε ή που παίρνουμε για εσάς μέσω της χρήσης της Ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται από την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των αγορών σας μαζί μας και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς σύμφωνα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥμας.

14.2 Σεβόμαστε το δικαίωμα της ιδιωτικότητάς σας και θα επεξεργαζόμαστε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, σύμφωνα με το Πράξη Προστασίας Δεδομένων του 1998, τους Κανονισμούς Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Οδηγία ΕΚ) του 2003 και άλλους ισχύοντες νόμους προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

15. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

15.1 Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση ή μη εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεών της σχετικά με την σύμβασή μας μαζί σας εάν αυτή η αποτυχία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση είναι αποτελέσματα οποιασδήποτε περίστασης ή συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου της BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ενός Συμβάντος Ανωτέρας Βίας), συμπεριλαμβανομένων, χωρίς να περιορίζονται σε:

α) μια ολική ή μερική διακοπή λειτουργίας ή απεργία που επηρεάζει, κυρίως, τις ταχυδρομικές υπηρεσίες ή τα μέσα μεταφοράς ή / και τις επικοινωνίες

β) κάθε πτώχευση των προμηθευτών μας ή των υπεργολάβων μας

γ) πυρκαγιά, έκρηξη ή άλλες καταστροφές

δ) οποιαδήποτε άρνηση της χρήσης οποιουδήποτε σιδηρόδρομου, αυτοκινητόδρομου, λιμανιού, αεροδρομίου ή άλλου μέσου μεταφοράς για οποιονδήποτε λόγο

ε) βλάβη των μηχανημάτων του εργοστασίου, των υπολογιστών ή των οχημάτων

στ) πόλεμο, απειλή πολέμου, ένοπλες συγκρούσεις, εξέγερση, δολιοφθορά ή ταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες και δράσεις από πολιτικές ή στρατιωτικές αρχές που απορρέουν από τέτοιες πράξεις, εμφύλιο πόλεμο

ζ) ακραίες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως πλημμύρες, σεισμοί, χιόνι, ανεμοθύελλες ή άλλες φυσικές καταστροφές ή πράξεις του Θεού.

15.2 Η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θα σας ενημερώσει σε περίπτωση Συμβάντος Ανωτέρας Βίας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την εκδήλωσή του και απαλλάσσεται από τις υποχρεώσεις της προς το μέρος σας μέχρι τη λήξη του εφαρμοστέου Συμβάντος Ανωτέρας Βίας.

15.3 Εάν το γεγονός ανωτέρας βίας που επηρεάζει την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ συνεχίζεται για πάνω από τριάντα (30) ημέρες, και τα δύο μέρη θα απαλλαγούν από τις συμβατικές υποχρεώσεις του ενός προς τον άλλον και, όπου κρίνεται κατάλληλο, η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θα σας αποζημιώσει το συντομότερο δυνατό.

16. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται σε εσάς από την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, μαζί με τυχόν προηγούμενα γραπτά ή προφορικά διαβήματα που έχουν δοθεί ή γίνει από την BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ή από οποιουσδήποτε εκπροσώπους της BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Ούτε η BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ούτε εσείς μπορείτε να τροποποιήσετε τους όρους της παρούσας σύμβασης, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

17. ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

17.1 Οι Συμβάσεις για την αγορά των Προϊόντων μέσα από το site μας και οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτές ή το αντικείμενό τους ή το σχηματισμό τους (συμπεριλαμβανομένων των μη συμβατικών διαφορών ή αξιώσεων) θα διέπεται από το ελληνικό δίκαιο.

17.2 Οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με μία Σύμβαση ή το αντικείμενό της ή το σχηματισμό της (συμπεριλαμβανομένων των μη συμβατικών διαφορών ή αξιώσεων) θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ PETITBATEAUOUTLET

Για τα εκπτωτικά είδη Petit Bateau Outlet, οι ειδικές αυτές συνθήκες υπερισχύουν των γενικών όρων. Αυτές οι ειδικές συνθήκες ισχύουν για την πώληση των προϊόντων στην ιστοσελίδα (www.petit-bateau.gr) κάτω από το τμήμα Outlet. Τα προϊόντα Petit Bateau Outlet είναι διαθέσιμα για ένα μικρό, περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια του οποίου τα προϊόντα των προηγούμενων σεζόν είναι διαθέσιμα σε περιορισμένες ποσότητες, εντός των ορίων των διαθέσιμων αποθεμάτων. Τα προϊόντα Outlet δεν μπορούν να ανταλλαγούν ή να επιστραφούν στα καταστήματα. Για να γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές των αγορών ειδών Outlet, τα είδη θα πρέπει να επιστρέφονται αφόρετα, άπλυτα και με τις ετικέτες συνημμένες ακόμα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών BRANDSMANAGEMENT ΜΠΡΑΝΤΣΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, εμπορικό κέντρο GoldenHall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, ΤΚ 15123, Μαρούσι, Αθήνα.